TRT KARABÜK MUHABİRİ HASAN SAYGAN, KARABÜK’TEN AYRILIYOR


 

trt-hasanYaklaşık iki yıldır TRT’nin Karabük Muhabirliğini yapan Hasan Saygan, Karabük’teki görevini sonlandırdı.

İki yıl boyunca Karabük il genelinde meydana gelen acı, tatlı olayları TRT ekranlarına taşıyan sevgili genç meslektaşımız Hasan Saygan Karabük’teki görevini sonlandırarak ayrılıyor.

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Fakültesi mezunu olan genç meslektaşımız, mesleğini bundan sonra Anadolu Ajansı bünyesinde başka bir ilde yapacağını belirtti.

Saygan “İki yıl Karabük’te görev yaptım ve Karabüklülere çok ısındım. Cana yakın, yardımsever olan Karabüklülerin bana verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim. Özellikle Karabük Net Haber sahibi sevgili gazeteci ağabeyim Ergün Başkaya’ya, Doğan Haber Ajansı Karabük Muhabiri Bülent Diktepe’ye ve diğer basın emekçileri arkadaşlarıma bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ederim. Benimle kısa sürede olsa aynı büroyu paylaştılar. Karabük’ten üzülerek ayrılıyorum. Fakat takdir edersiniz ki mesleğimde fırsatları değerlendirerek yükselmeyi hedefliyorum. Bundan sonra görevime Anadolu Ajansı bünyesinde bir başka ilde yapmayı düşünüyorum.” Diye konuştu.

trt-hasan-1Bizde genç meslektaşımız Hasan Saygan’a bundan sonraki hayatında mutluluklar, gazetecilik mesleğinde üstün başarılar dileriz. Güle güle Hasan kardeşimiz.