MHP KARABÜK MERKEZ İLÇE ESKİ BAŞKANI FERAMUZ AKBULUT, MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİYİ ELEŞTİRİRKEN, KARDEMİR YÖNETİMİNE DE MESAJ GÖNDERDİ


 

Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe eski Başkanı Feramuz Akbulut yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin, MHP Genel Başkanı için emekli edilmesi ile ilgili sarf ettiği sözleri ağır bir dille eleştiren Akbulut, ayrıca Kardemir Yönetimine de mesajlar gönderdi.

Akbulut yazılı açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi;
feramuz-2Karabük Milletvekili Sayın Osman kahvecinin gazetelerde çıkan açıklamasını hayretle okudum.

Zat-ı muhterem, Milliyetçi hareket Partisi Genel Başkanı hakkında yaptığı haddini aşan açıklamayla ilgili açıklama yapma ihtiyacı duydum.

Dürüstlük, doğruluk devlete ve millete sadakat söz konusu kişiler, tarafından kendileri nezdinde tedavülden kaldırıldığı için bu üstün vasıflara sahip kişiler onları rahatsız ve tedirgin etmektedir. Zat-ı muhteremin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ile ilgili açıklaması bu rahatsızlığın ve tedirginliğin tezahürüdür.

Kendi partilileri tarafından bile beceriksiz, liyakatsiz olarak görülen bahse konu olan kişi bu açıklaması ile binlerce kişiye edep yahu dedirtti.

Sayın Kahveci öncelikle bilmen gereken şu ki; Senin ne liyakatin, nede dünya ya bakışın Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanına, hatta herhangi bir temsilcisine bu tarzda konuşmaya yetmez. Öncelikle çanta taşımayı bırak, Karabük ilinin problemlerini halletmeye bak ki, hiç kimsenin bu manada senden ümidi yok.

Diğer bir konu ise “Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız” sözünüzdür. Ovacık Belediye Başkanlığını MHP adayı kazandıktan sonra, emzirecek yaşta bebeği olan bayanı Yenice’ye kim sürdü, Sayın Kahveci?

Seçimi kaybettikten sonra Eskipazar’a karı-kocayı kim sürdü. Eflaniye sürdüğünüz çalışanı kim gönderdi oraya. Kaldı ki Özel sektör medya ve kamu çalışanları çok net olarak bilmektedirler ki. AKP’yi tenkit eden, desteklemeyen herkes ya işine son veriliyor ya da sağa sola gönderiliyor.

Kardemir’deki son gelişmelere gelince, birileri Kardemir’in sahibine zamanın birinde yaptığı nakliye ile ilgili bir şeyler sormalı, ya da o kararı billboardlara asmalı. Köpeksiz köyde değneksiz dolaşıyorlar. Yazıklar olsun 8 Kasım birlikteliğinde yeniden doğan ve yaşatılan müesseseyi, kuruluş ruhuna ve yaşatanlarına aykırı bir şekilde yönetenlere.