Karabük Eskipazarlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İdris Çankaya ve ekibi, düzenledikleri 'Kendi Mülkümüz Olsun' Kampanyası ile 17 yıllık özlemi bitirdi. 

'Kendi Mülkümüz Olsun' kampanyasına büyük destek olan Eskipazarlı İş İnsanı Erol Şen'e teşekkür belgesi de veren Başkan Çankaya yaptığı konuşmada; 
Öncelikle, yaptığımız aylık yönetim kurulu toplantımıza ve tapu devir teslim törenimize katılım sağlayan dernek üyelerimize, kadın kollarımıza, Erol ŞEN beyefendiye, uzaktan yakından gelerek şu an aramızda olan değerli misafirlerimize ve toplantıya gelemeyip selamlarını ileten tüm sevdiklerimize saygı, sevgi ve şükranlarımızı iletiyoruz.
'GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ' sloganı ile çıkmış olduğumuz bu yolda beklenen sona gelinmiştir. Derneğimiz adına tapu işleri, elektrik, su, doğal gaz vb. abonelik işlemleri yapılmıştır.
” dedi.

Sözlerine, “Yardımda Bulunanların İsimleri Dernek Merkezimize Yazılarak Unutulmazlar Arasında Yer Alacaktır” diyerek devam eden Dernek Başkanı Çankaya konuşmasını, “Biz bu yola çıktığımızda dünyada kriz vardı, Türkiyede kriz vardı, esnaflarımızın dükkanları kapalı idi. Biz dernek yeri almak için yola çıktığımızda ama bizim inancımız tam idi. Biz bu hizmeti, “HALKA HİZMET HAKKA HİZMET” düsturu ile yaptığımızdan, bu işi alnımızın akı ile başaracağımızdan hiç şüphemiz yoktu. Zaten “Niyeti iyi olanın akıbeti de hayır olur”. Bizimde niyetimiz iyi olduğundan akıbetimizde hayır oldu. Tabi ki daha önceki dernek yönetiminde olanlar,  17 yıldan beri dernek almak için çok defa girişimlerde bulunulmuş ama bu bizlere nasip oldu. Tabi ki bu süreçte yorulduk, çok çalıştık ama hiç yılmadık. 
Tekrardan dernek yeri alımında maddi ve manevi desteği olan, bu akşam toplantımıza katılan herkesi saygılarımı sunuyorum
” şeklinde tamamladı. 

Tapu devir teslim törenine katılan ve yaptığı desteklerle toplantının onur konuğu olan iş insanı Erol ŞEN ise yaptığı konuşmada,
"Öncelikle Dernek Başkanımız İdris ÇANKAYA’ya, Kadın Kolları Başkanımız Songül ÇAY’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kadın Kollarının yıl dönümünü bende kutluyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Sizlerin sayesinde Karabük Eskipazarlılar Derneğimizin bir mülkü olmuş oldu. Bu vesile ile derneğimizin yer alımında benim de bir tuzum olduğu için çok mutluyum. İnsanlar, başkanlar gelip geçicidir, ama derneğimiz artık daha güçlü bir şekilde var olacak ve her zamanda varlığını sürdürecektir. Bu akşam burada bulunan tüm katılımcıları saygı ve sevgiyle selamlıyorum" dedi.