AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AHMET ERORHAN, ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN AK PARTİ İSTİKRARININ SÜRMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ


 

AHMET ERORHAN “BU SEÇİMLERDE KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ. İNANIYORUZ, ÇÜNKÜ İNANÇ HER KAPIYI AÇAR”


 

ahmet-arorhan-002

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Erorhan, 7 Haziran seçimlerinden sonra 13 yıldır süre gelen istikrarın kesintiye uğramasının ülkeye çok büyük maddi kayıplara sürüklediğini belirtti.

Erorhan “2002 Yılından bu yana Türkiye’nin Dünya’daki yerinde ciddi tırmanış sergilediğini yurt dışına sıkça çıkan bir işadamı olarak açık görebiliyoruz. Başta Avrupa olmak üzere ülkemizin Dünya’daki ekonomik ve stratejik yeri geçmişe oranla çok üstlere çıktı. Türkiye prestijli ülkeler içinde yer almaya başladı. İşte bu başarı iç ve dış düşmanların endişesine yol açtığından çeşitli toplumsal algı oyunları oynanmaya başladı. 7 Haziran seçimlerinden sonra 13 yıllık istikrarın kesintiye uğraması ile Türkiye’nin neler kaybettiğini gördük. İşte sırf bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı herkes gibi bizde üzerimizde taşıdığımız sorumluluklar gereği yola çıktık.” Dedi.

Karabük’ün AK Parti iktidarında aldığı hizmetlerin alt alta sıralandığı zaman sayılamayacak kadar fazla olduğunu belirten Erorhan “Karabük’ün AK Parti iktidarından aldığı sayılamayacak kadar fazla olan hizmetler yeterli mi, bana göre tabi ki yeterli değil. Karabük ülkemizdeki yerini daha da yukarlara taşımalıdır. İşsizliğin, Karabük’te artık bir sorun olarak önümüzden silinmesi, toplumsal hayat standartların ve refahın en üst seviyelerde olması bizim en önemli hedeflerimizdir.” Diye konuştu.

Erorhan ayrıca aday adaylığı sürecine girdikten sonra kendisine gösterilen teveccühün de beklentinin üzerinde olduğunu ifade ederek “Memleketimize hizmet sevdası ile AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı oldum, bu zaman zarfında şahsımdan ilgisini, sevgisini ve desteğini esirgemeyen başta Karabüklü hemşerilerim olmak üzere, AK Parti teşkilatlarına ve tüm dost, akraba ve arkadaşlarım ile Karabük yerel basınına içtenlikle teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Partimize, başarılar diler, seçim sonuçlarının şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.