CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL DEMİR, HALKIN İÇİNDEN ÇIKMIYOR


 

DEMİR “PARTİLİLERİME SESLENİYORUM; BEN PARTİME SAHİP OLMA ADINA BU YOLA ÇIKTIM. CHP’LİLER DE PARTİLERİNE SAHİP ÇIKMALIDIR”


 

erdal-demir-anafoto


Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir, 66 günlük adaylık süresi içinde tamamen halkın içinde çalışmalar yaparak, seçimlere hazırlandığını ifade etti.

Kendi oluşturduğu geniş bir ekiple seçim çalışmalarını anlatan Erdal Demir “Biz vatandaşın tam içindeyiz. Her gün farklı mahallelerinde cadde cadde, sokak sokak, kapı kapı gezerek kendimizi anlatmaya çalışıyor ve oy istiyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmenin çabası içindeyiz.” Diye konuştu.

Vatandaşların her geçen gün kendilerine olan teveccühün artarak devam ettiğini belirten CHP Karabük Adayı Demir “Seçim çalışmalarında en çok önem verdiğimiz konu halkımızı rahatsız etmeden bir çalışma yapmaktır. İnsanlarımızı rahatsız ettikten sonra, yapılan bu çalışmanın hiçbir önemi kalmıyor. Diğer bir önem verdiğimiz konu ise şu; Mahallelerimizi sokak sokak geziyor ve tüm sorunları not alıyoruz. Mahalle sakinleri ile bire bir görüşüyor ve halkın görüş, düşüncelerini alıyoruz. 30 Mart’ta seçmen oy verirken, kime oy verdiğini bilmesi için kendimizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz” dedi.

DEMİR, CHP'LİLERE MESAJ VERDİ

“Karabük’te CHP adayı kazanamayacak, boşuna oy vermeyelim” şeklinde kara bir propagandanın son günlerde çokça yapıldığını da dile getiren Erdal Demir şunları söyledi;

“Bizim seçimi kazanamayacağımız gibi bir endişemiz yok. Cumhuriyet Halk Partisi Adayı olarak Karabük’te bir yola çıktık. Seçmenimiz 30 Mart tarihinde kararını sandık başına giderek verecek. Herkes halkın kararına saygı duyacaktır. Kimsenin oyuna kimse ipotek koymamıştır ve koyamaz da. Kim nereden biliyor, şu partinin adayı bunu, bu partinin adayı şunu alacak diye bir kati görüş beyan son derece siyasi etik dışı harekettir. Halkımız tabi ki kendine göre tahminler yürütecektir ama bu tahminleri birileri kendilerine yontmasın.”

CHP’li partililerine de seslenen Demir “Buradan özellikle CHP’liyim diyen ve bize gönül verenlere sesleniyorum; Herkes sevdiği beğendiği adaya destek verecektir. Ben nasıl partime sahip çıkma adına, bana tevdi edilen adaylık yoluna çıktıysam, CHP’li kardeşlerim ve arkadaşlarım da partisine destek vermelidirler. Nasıl bir başka partili vatandaşımız her ne şart altında olursa olsun, kendi partisine destek veriyorsa, CHP’li kardeşlerimiz de kendi partisine destek vermelidir. Böylece daha güçlü bir Türkiye için, yollarda büyüyeceğiz” dedi.