Eğitim Bir-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz ve Şube Başkan Yardımcıları Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ederek, plaket takdiminde bulundular.

20130314AW001133_01Karabük Üniversitesi, Eğitim Bir- Sen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte geçtiğimiz ay düzenlenen “Değerler Eğitiminde Öğretmenin Rolü” konulu sempozyum başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Eğitim Bir-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz, “Bu sempozyumun gerçekleşmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Karabük Üniversitemizin çok değerli Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten Karabük Üniversitesi bu anlamda bize çok önemli katkılar sundu. Karabük Üniversitesi’nin konferans salonlarında gerçekleştirme imkanı bulduğumuz sempozyuma Türkiye’mizin değişik üniversitelerinden 10’a yakın hocamız katıldı. Ayrıca buradan sempozyumun kapanış oturumunda değerli hocalarımızla bilgilerini paylaşan Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin’e de teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde daha güzel, daha verimli bu tür sempozyumlar gerçekleştirmeyi diliyorum” dedi.

Eğitim Bir-Sen Karabük Şube Başkanı Zeki Öz, konuşmasının ardından Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a plaket takdiminde bulundu.

Ziyaretlerinden ve plaketlerinden dolayı Karabük Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Zeki Öz ve Başkan Yardımcılarına teşekkürlerini sunan Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, “Biz Karabük Üniversitesi olarak değerlere ve değerler eğitimine büyük önem vermekteyiz. Bilindiği gibi değerler bireye ve topluma yol gösteren önemli ilkelerdir. Teknolojinin sürekli geliştiği, küreselleşen ve globalleşen bir dünyada ne yazık ki değerlerimiz hızla yok olmakta. Bu bağlamda Karabük Üniversitesi olarak kaybolan değerlerimizi geri kazanmak ve var olanları korumak adına Üniversitemizin hemen hemen tüm bölümlerinde ‘Değerler Eğitimi’ dersini koyduk. Gerçekleştirilen sempozyum ile de değerler eğitimin önemi vurgulamak ve değerler eğitimini öğrencilerimize aktaracak olan öğretmenlerimizin bu konuya dikkatini çekmek istedik. Ben tekrardan bu nazik davetleri ve plaketleri için sayın Başkanıma ve Yardımcılarına şükranlarına sunuyorum” dedi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona erdi.