Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse 100 günlük icraatını bugün kamuoyuna açıkladı.

Düzenlediği basın toplantısında yüz gün içinde tarihi ve turistik ilçe Safranbolu için neler yapabildiklerini anlatan Başkan Köse, önümüzdeki yakın dönem içinde neler yapacaklarına değindi.

Yıllardır Karabük ve ilçelerinde Belediye Başkanlarının yaptıkları bu tür icraatları açıklama toplantısında seçildiği partinin il ve ilçe başkanları pek yer almazken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin basın toplantısında CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yaptıkları İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan yanında yer aldılar.

Seçimlerde “Halkın Belediyesi olacağız. Tüm siyasi görüşlere sahip insanlarla aynı mesafede olacağız” söylemlerinde bulunan Başkan Köse 100 günlük icraatını açıklarken, yanında Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve hatta Belediye Meclis Üyeleri yer alması lazımken, il ve ilçe başkanlarının konu mankeni gibi başkanın yanında bulunması dikkatleri çekti.

“Safranbolu Belediyesinde 100 günlük icraatı CHP İl ve İlçe Başkanı ve İYİ Parti İlçe Başkanı ile mi yaptı, yoksa belediyedeki çalışma arkadaşları ile mi bu hizmetleri yaptı ve yapacak?” sorusunu akıllara getiren bu tablo, bir hayli yadırgandı.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin halka eşit hizmet vermesi için siyasi kimliğini hizmet sırasında kenarda bırakması gerekirken, il ve ilçe başkanlarının yanından bir türlü ayrılmamasına bazı kesimler “Düşün artık Elif Başkanın yakasından” diyor.