AK PARTİ'NİN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ADEM DEMİRCİ "YENİDEN DİRİLİŞ VE FETİHLERE İHTİYAÇ VARDIR"


 

adem-demirc-yeniden-dirilis

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Adem Demirci, bir basın açıklaması yaparak “Yeniden diriliş ve fetihlere ihtiyaç vardır” dedi.

AK Parti’nin genç aday adayı demirci açıklamasında şu görüş ve düşüncelere yer verdi;

“Bugün ülkemizin yaşadığı durum bize göstermektedir ki bu ülkenin imanlı neferlerinin tekrar tarih sahnesine çıkma sebebidir. Yeniden diriliş ve yeni fetihlere ihtiyaç vardır. Ülkemizin doğusundaki olaylara baktığımızda ise bu haçlı Siyonistlerin Çanakkale’de açamadıkları siperleri şimdi doğuda açma çabalarındadır.

Ama batının ve batılın anlamadığı mesele şudur; Bu ülke 1 asırdan bu yana savunma ve sabır halindedir. Oklarımızı yaya verdiğimiz zaman işte o an bizden korksunlar. 1 Kasım seçimleri sadece  Karabük ve Türkiye için değil, yeniden adil bir dünya için olacaktır. Artık safta durma zamanı değil,  bulunduğumuz saflarda yürüme zamanıdır. Bu yürüyüş sadece benim değil, teşkilat ve aday adaylarının değil, bu halkın yaşlısıyla, genciyle ve her kesimiyle birlikte yürüme günüdür.

Dikkatinizi bir yere çekmek istiyorum; Bu süreç ne aday adaylarının, ne adayların, ne de siyasi partilerin yarışı değildir. Bu artık milletimizin karar aşamasıdır. Ya hep böyle olacağız, ya da yeni bir dünya kuracağız. Yeni Dünya ise ancak güçlü bir Türkiye ile olur.”