CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERDAL DEMİR, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA YAPTIKLARI GEZİLER SIRASINDA VATANDAŞLARIN TEDİRGİNLİKLERİNE DİKKATİ ÇEKTİ


 

demir-sempati-topluyor


CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir, Parti temsilcileriyle beraber 200 Evler ve Esentepe mahallelerindeki pazar yerlerini ve esnafları ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası Erdal Demir, Karabük'teki esnafımıza sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, “Esnafımın, manavımın ve pazarcımın sonuna kadar arkasındayım.” dedi.

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir “Pazarcı esnafını ve vatandaşları gezerek, ziyaret ettik ve sorunlarını dinledik. Esnaf kan ağlıyor ve perişan durumda. Her gittiğimiz dükkanın ve her açılan kapının ardında dertler var biz bu dertleri ortadan kaldırmak için geliyoruz." Dedi.

Erdal Demir, seçim gezilerinde bazı vatandaşların çekincelerine dikkati çekerek “Gezilerde en samimi dostlarımız bile görüntü ve fotoğraf alınmasından çekinir olması bizleri çok şaşırtmıştır. Gelinen noktanın Demokrasi ve özgür düşünce adına yapılan bir saldırı olarak nitelendirmekteyiz. Böyle baskıcı siyasetin ülkemize, halkımıza çok şeyler kaybettireceğini de düşünmekteyiz. Korku İmparatorluğuna CHP Son verecektir.” Diye konuştu.

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir, gezi sonrası şu açıklamalarda bulundu;

“11 yıldır Türkiye'yi ayrıştıran, kutuplaştıran zihniyet, artık ülkeyi yönetemez halde. Devlet, devlet olmaktan çıkarıldı. Hukuk devletine inanç yok edildi. Bugün Türkiye yeniden huzur istiyor. Toplumsal barış istiyor. Bu ülkenin ne zaman toplumsal birliğe ihtiyacı olsa, adres hep Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Bu kez de öyle oluyor. Eşitlik ve özgürlük isteyen herkes, Türkiye'nin bütün renkleri, bütün sessizleri, bütün kimsesizleri Cumhuriyet Halk Partisi etrafında toplanıyor.”