AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CUMHUR ÜNAL, ADAYLARIN BELİRLENMESİNDE SEÇMENİN İSTEĞİ YÖNÜNDE OLACAĞINI BELİRTTİ


 

cumhur-14092015

23. Dönem AK Parti  Karabük Milletvekili ve 26. Dönem aday adayı Cumhur Ünal, adayların belirlenmesinde bir haftadan az bir süre kaldığına dikkatleri çekerek “Genel Merkezimiz adayların belirlenmesinde seçmenin isteğini dikkate almıştır ve yine öyle yapacaktır” dedi.

Ünal “AK Parti’nin ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de bir haftadan kısa bir süre sonra adayları belirlenecek. Hiç kimse aday belirlemede farklı kriterler aramasın, farklı yorumlar yapmasın isteriz. Çünkü her seçimde olduğu gibi, bu seçimlerde de Parti Genel Merkez yönetimimizin en önde aldığı kriter seçmenin isteği olacaktır.” Dedi.

2007 – 2011 Karabük Milletvekili dönemini de hatırlatan Ünal “Milletvekilliği dönemimde Allah’a şükür hiçbir Karabüklü hemşerim ‘ben Cumhur vekile ulaşamadım’ ya da ‘Cumhur vekilden bir isteğim oldu beni göz ardı etti’ diyemez. 4 Yıllık Karabük Milletvekilliği dönemimde hemşerilerimin istek ve taleplerine elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalıştım.” Diye konuştu.

Ünal, Karabük’te hizmet ve yatırımlar noktasında kat edeceği çok yol olduğunun da altını çizdi ve “Karabük, yaşanabilir bir kent olma adına alacağı daha çok hizmet ve yatırım var. Bunların yanı sıra vatandaşımızın oy verdiği kişinin ilgi ve alakasına da ihtiyacı var. Tüm bu dengeleri göz önünde bulundurarak, geceli gündüzlü çalışacak, bizim gibi deneyimli, halka hizmetkar olanlar ancak aldığı oyun hakkını verir” diye konuştu.