cumhur-23.03-00

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI CUMHUR ÜNAL, HER ZAMANKİ GİBİ SEÇİM ÇALIŞMALARINI TEK BAŞINA SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR


 

ÜNAL “MİLLETVEKİLLİĞİ DENEYİM, UYUM, BAĞLILIK VE HALKA HİZMET İSTER”


 



 

23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili ve 25. Dönem Aday Adayı Cumhur Ünal, aday olduğundan bu yana yaptığı tek başına seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşların bulunduğu çeşitli yerleri ziyaret eden Cumhur Ünal, Öğlebeli Demersan Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını aynı tempoda sürdürdüğünü ifade eden Ünal “Milletvekilliği deneyim, uyum, lidere bağlılık ve halka hizmet ister. Bizim 23. Dönem Milletvekilliği döneminde bu unsurlar çerçevesinde dört yıl hizmet yaptığımız ortadadır. Hangi aday adayı arkadaşımız ile 7 Nisan’dan sonra yola çıkarsak çıkalım en uyumlu çalışmayı sergileyeceğimiz bilinmelidir.” Dedi.

AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde yine Karabük’ten iki Milletvekili çıkaracağından emin olduğunu da ifade eden Cumhur Ünal “Milletvekilliği dönemimde sıkıntılarını bizlere akseden vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulma noktasında hassasiyetimizi herkes tarafından bilinir. Nasip olursa yine vekilliğimiz dönemi olursa, bölgemize hizmet getirmek kadar halkın bireysel sıkıntılarına da çare bulmada aynı performansı sergileyeceğiz” diye konuştu.