AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, Boks Milli takım baş antrenörü Baykan Arslan'ı ve genç boksörlerini ziyaret etti


 

20140116AW001053_02AK Parti Belediye Başkan Adayı Ceylan ziyarette Arslan' dan hem genç sporcular hakkında hem de yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Baykan, İstanbul'da düzenlenecek Türkiye Bayanlar Şampiyonasına 20 bayan sporcu ile katılacaklarını belirterek "Bu 20 bayan sporcularımız içinde Türkiye şampiyonu olmuş olimpiyat adaylarımız bulunmaktadır. İnşallah bu şampiyonada da 3-4 şampiyon adayımız var" dedi.

Ceylan, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin'i de ziyaret ederek yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Başkan adayı Ceylan, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Spor İl Müdürünün müjdeleyici haberler verdiğini söyleyerek, “Stadyumun biran önce tamamlanması aşamasında geçici kabulü konusunda Şubat'ın ilk haftasında geçici kabul heyetinin gelmesi sevindirici. Eksiklik tamamlanıyor. Yüzme havuzuna deneme suyu verilecek olması sevindirici. Makas başında 2 bin 500 kişilik kapalı spor salonu ihalesinin yapılması ve yakın bir zamanda yer tesliminin gerçekleşecek olması, ayrıca Öğlebeli' ndeki Gençlik Merkezi'nin de ihalesi yapılma durumunda olması da iyi bir haber. Dolayısıyla Karabük'te spor alanında çok şükür eksiklerimiz tamamlanıyor. Tabi Allah kısmet eder Belediye Başkanı seçildiğimiz takdirde de başta Kardemir Karabük spor'umuz olmak üzere tüm spor camiasına her türlü desteğimiz olacaktır. Belediye sporu yeniden canlandıracağız. Bütün amatör kulüplere destek vereceğiz. Karabük Belediye sporu yeniden kuracağız. İnşallah Karabüklü gençlerin burada futbol oynamasına destek olacak. Bütün amatör kulüplere sonuna kadar destek olacağız. Karabüklü gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. İnşallah her şey daha güzel olacak. İl Müdürümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İstanbul'da düzenlenecek şampiyonaya katılacak kız boksörlerimize de başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.