AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEHMET CEYLAN “MEGA PROJELER İLE GELİYORUM”


 

mehmet-ceylan-mega-projeleri


AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Mehmet Ceylan, Ankara’da Bakanlıkta son çalışmaları yaptığını, diğer taraftan da bakanlıklarda ve bir çok yatırımcı kurumların genel müdürlüklerinde mega projeler hazırlattığını belirtti.

Karabük Net Haber’e özel bir açıklamada bulunan AK Parti’nin Karabük Adayı Mehmet Ceylan “Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevim süreci içinde yaptığım ve sonuçlandırmam gereken çalışmaları bitiriyorum. Aynı zaman zarfı içinde birçok bakanlıkta ve kurum genel müdürlüklerinde projeler hazırlatıyorum. Karabük’e yönelik hazırlanan projeler için ‘Mega Projeler’ diyebiliriz. Karabük, Karabük olalı böyle projeler görmedi bu zamana kadar. Hazırladığımız projelerimizin birçoğu merkezi hükümetin gücü ile uygulanabilecek projeler. Aynı zaman da iddia ediyorum ki bu projeler ile Karabük çok kısa bir sürede 20-30 yıl birden ileri gidecek. Karabük’ün önü açılacak.” Diye konuştu.

Karabüklü hemşerilerinin önüne kimsenin bu tip mega projeler ile çıkamayacağını da iddialı bir şekilde ifade eden Ceylan “Karabüklü hemşerilerimiz 12 yıllık AK Parti iktidarında gördüğü hizmetlerden ziyadesi ile memnun. Hemen bir çırpıda bazı örnekler vermek gerekirse; 30 Bin öğrenciyi aşan Karabük Üniversitesi, Duble yollar, 50 Yıllık su probleminin ortadan kalkması, Araştırma Hastanesi gibi. Ama bizim bu aşamadan sonra Karabük için uygulamaya sokacağımız projeler ise 20-30 yıl birden sıçramamızı sağlayacak.” Dedi.

Bir hafta, on güne kadar Ankara’daki tüm teknik çalışmaları bitirerek, Karabük’e geleceğini ifade eden Mehmet Ceylan “Önümüzdeki günlerde hızlı bir şekilde seçim kampanyamızın startını vereceğiz. İnanıyorum ki bu hizmet selinin önünde hiç kimse duramayacak.”  Diyerek sözlerini tamamladı.