ADNAN ÇEBİ’NİN İSİM BENZERLİĞİNDEN BAŞINA GELMEYEN KALMIYOR


 

KARABÜKLÜ TANINMIŞ İŞADAMI ADNAN ÇEBİ, İSTANBULLU İŞADAMI İLE AYNI İSMİ TAŞIDIĞINDAN, BASINDA FOTOĞRAFI BİLE KARIŞTIRILDI


 

adanan-cebi-yanlis


Karabük’ün tanınan genç işadamı Adnan Çebi, İstanbul’da faaliyet gösteren Makyol İnşaat  Şirketinin sahibi Adnan Çebi ile aynı ismi taşıdığından başına gelmeyen kalmadı.

Bakan çocuklarına yapılan operasyonun ardından gözaltına alınan İstanbullu işadamı Makyol İnşaatın sahibi Adnan Çebi’nin göz altına alınmasıyla, Karabüklü genç işadamı Adnan Çebi ile karıştırılarak gündeme gelmeye başladı.

İlk olarak geçtiğimiz ay göz altına alınan İstanbullu işadamı Adnan Çebi’nin ismi basına yansımış ve o tarihlerde Karabüklü işadamı Adnan Çebi’de İsviçre’de tatilde olması nedeniyle çok sayıda kişi Adnan Çebi’leri karıştırmıştı.

İsviçre’de eşi ile tatilde olan Karabüklü işadamı Adnan Çebi, tam İsviçre’den bir açıklama yaparak, gözaltına alınan kendisinin olmadığını açıklamak zorunda kalmıştı.

Şimdi de bazı haber siteleri Adnan Çebi’lerin bu kez fotoğraflarını bile karıştırdılar.

ATV ve Sabah Gazetesinin satışı ile ilgili bazı işadamlarından milyon dolarlar toplandığı iddia edildi. Adnan Çebi’nin de 30 Milyon Dolar para verdiği iddia edilirken, fotoğrafta da Karabüklü işadamı Adnan Çebi’nin resmi kullanıldı.

adnan-cebi-fotoKarabüklü genç işadamı isim benzerliğinden dolayı son günlerde bir hayli ilginç günler yaşadığını ifade ederek “Tamamen bir isim ve soy isim benzerliği. Fakat her yerden beni tanıyanlar arıyor ve konuyla ilgili bir sürü sorular soruyorlar. Artık ben de sıkıldım ama yapacak bir şey yok.” diye konuştu

Söz konusu haber ve fotoğraf için ilgili haber sitenin linki; Rota Haber