Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasının 7. turunda fatih Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.


 

12102015_fatih_4Vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları bizzat kendilerinden dinlemek ve yapılacak çalışmaları da bu doğrultuda yürütmeyi hedefleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması ile her gün bir mahallede oluşturulan Başkanlık makamında mahalle sakinleri ile bir araya geliyor.

Ziyarette mahalle sakinleri adına konuşma yapan Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel; “Gezici Başkanlık Ofisini burada devam ettiriyorsunuz.

Mahallelerde yaptığınız Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasıyla vatandaşların ayağına kadar gelip sorunları dinliyorsunuz.

Mahalleliler adına Sayın Başkanım size çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin sorunlarına gelecek olursak, fazla bir sorunumuz yok, Çayan bölgemize bir çocuk parkı istiyoruz. Birde mahallenin giriş köprüsündeki ağaç sebebiyle yolu göremediğimizden tehlike arz ediyor, ağacın başka yere dikilmesini istiyoruz” dedi.

Vatandaşların uygulamadan memnun olduğunu ifade eden Başkan Vergili; “Mahallelerimizde çok küçük sorunlar kaldı. Mahallelerin sorunlarını çözümü noktasında çalışıyoruz. Her mahalleye eşit hizmet sunma çabasındayız” dedi.

Samimi bir ortamda mahalle sakinlerini dinleyen Başkan Vergili, vatandaşların kendisine yöneltilen soruları yanıtladıktan sonra Fatih Mahallesinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrıldı.