KARABÜK VE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANLARINDAN KISKANDIRACAK KARELER


 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy arasında son zamanlarda yaşanan karşılıklı sözlü atışma ile başlayan buzlar erimeye başladı.

 

baskanlar-baristi

Son günlerde su tartışması ile kamuoyunu meşgul eden MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile AK Parti’li Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy Safranbolu’nun duayen isimi emekli öğretmen Nezihe Aycan Kadıoğlu’nun cenazesinin ardından karşılıklı samimi ve sıcak pozlar verdiler.

Her iki belediye başkanı cenaze namazı çıkışı tarihi Safranbolu sokaklarında kol kola gezerek dostça görüntü verdiler.

Gezinin ardından Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, konuk Belediye başkanına Safranbolu misafirperverliğini en üst düzeyde gösterirken; önce yemek ardından ise ‘Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır’ sözüne istinaden, kahve ısmarladı.

Rafet Vergili ve Necdet Aksoy’u böyle samimi gören vatandaşlar ise memnuniyetliklerini dile getirerek “Bizi yöneten insanları kavga değil, dayanışma içinde hizmet vermelerini istiyoruz. Karabük ve Safranbolu artık birleşmiş iki kent ve ortak projeler ile çok sayıda hizmet yapılabilir.” Diye konuştular.

Karabük Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’de son aylarda Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye zaman zaman yüklenerek eleştiriyor ve aralarında bu nedenlerden dolayı limonilik oluştuğu ifade edilmekte. Şimdi sıra Mehmet Ali Şahin ile Rafet Vergili’nin böyle bir poz vermesine geldi.

20130116AW000626_03 NECDET AKSOY EV SAHİPLİĞİNİ GÖSTEREREK, RAFET VERGİLİ'YE ÖNCE YEMEK ARDINDAN DA KAHVE ISMARLADI.