Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

 

20130206AW000672_02Hayata geçirdiği Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına ayrı bir önem veren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, her gün bir mahallede oluşturulan başkanlık ofisinde vatandaşların istek ve sıkıntılarını bizzat kendilerinden dinliyor ve çalışmaları da bu doğrultuda yönlendiriyor.

Vatandaşların gördüğü eksiklikler ile ilgili birim amirlerini arayarak kendilerinden konu ile ilgili bilgi alan Başkan Vergili, sorunun yerinde çözülmesi için gerekli talimatları vererek, yaşanan sorunlar yerinde çözülüyor.

Fevzi Çakmak Mahallesi Mahalle Muhtarlığı Ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vergili’den vatandaşlar bazı mahalle aralarındaki dar olan yolların genişletilmesini isterken, minikler ise top sahası istedi. Başkan Vergili ise, miniklere içerisinde oyun gruplarının bulunduğu çok güzel bir park yapacakları müjdesini verdi. Ardından vatandaşların isteklerini yerinde inceleyen Başkan Vergili, dar olan yolların genişletilmesi için çok sayıda evin istimlak edilmesi gerektiğini ifade ederek, “Burada vatandaşların zararına olacak herhangi bir şey yapmamı kimse istemesin. Yol genişletelim derken, 40-50 yıldır burada oturan vatandaşın evini istimlak ettiğimiz zaman o vatandaşlar ne yapacaklar? Onun haricinde yolun genişletilmesi için yapılabilecek herhangi bir şey varsa kesinlikle yaparız” dedi.

Başkan Vergili ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarlık Ofisinde oluşturulan başkanlık makamından ayrıldı.