20140213AW006508_01Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinin bağlı olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yönetim Kurulu toplantısı Karabük Büyük Kulüp'te gerçekleştirildi.

BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Bartın Valisi Valisi Ali Çınar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali İzzettin Küçük,Zonguldak Valisi Ali Kaban, diğer yönetim kurulu üyeleri ve BAKKA yetkilileri katıldı.

Yönetim Kurulu Dönem Başkanı Bartın Valisi Ali yaptığı açılış konuşmasında, “Şubat ayı yönetim kurulu toplantımızı Karabük ilimizde gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleştireceğimiz bu toplantıda faaliyet raporlarını görüşeceğiz. Kalkınma Ajansımızın yürütmüş olduğu diğer hizmetlerle ilgili gündemde yer alan konuları değerlendireceğiz. 2014 yılında çağrıya çıktığımız Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınma Destek Programı ile ilgili başvurular halen devam ediyor. Bu programlarla ilgili süreci Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla değerlendireceğiz. Gündemimizde yer alan diğer konularıda görüşerek toplantımızı tamamlayacağız. Yapacağımız bu toplantının bölgemize ve illerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.