MEHMET CEYLAN AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI NEDENİYLE BIRAKTIĞI KALKINMA BAKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE TEKRAR GERİ DÖNÜYOR


 

ÜÇLÜ KARARNAME İLE İMZADAN ÇIKAN KARAR YARIN RESMİ GAZETEDE YAYIMLANACAK


 

bakan-geri-dondu

22 ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekilliği yapan Mehmet Ceylan, Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevine tekrar geri döndü.

Geçtiğimiz Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olduğundan dolayı Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevini bırakan Ceylan, üçlü kararnamenin, Kalkınma Bakanı’nın, Başbakan’ın ve son olarak Cumhurbaşkanı’nın imzalaması ile tekrar görevine geri döndü.

Yarın ki Resmi Gazetede kararnamenin yayımlanması ile resmen Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevine geri dönen Mehmet Ceylan “Seçimler boyunca bana destek veren ve yanımda yer alan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kalkınma Bakan Yardımcılığı görevime kaldığım yerden devam etmeye hazırlanırken, Karabük’e ve Karabüklü hemşerilerimin hizmetlerinde bundan önce de olduğu gibi bundan sonra de bulunacağımı mutlulukla ifade ediyorum. Bu vesile ile Mübarek Regaip Kandilinin ve üç ayların tüm İslam alemine hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.