AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, kumanya dağıtımıyla ilgili küçük bir hata yapıldığını, bu hatanın tekrarlanmaması için uyarılarda bulunduklarını söyledi.


 

ayar-ufak-hata


AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, resmi plakayla kumanya dağıtılması ile ilgili yapılanların şık olmadığını söyledi.

Sadece hayır niyetiyle yapılan iş olduğunu belirten Ayar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
“Teşkilatlarımızın hepsiyle tam bir birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Bizim birlik ve bütünlük içerisinde olmamız nedeniyle teşkilatçılığımız ve halkla olan iletişimimizi aktif bir şekilde tutmaktayız. Bizim böylesine güzel iletişimi olan teşkilat yapımızı ister istemez yıpratmaya çalışanlar, ‘En ufak bir sıkıntıyı yakalasak da bu birlik ve beraberliği bitirsek ve AK Parti’nin halkla olan iletişimini koparabilsek diye gayret içerisinde olan muhaliflerimiz mevcut. Bütün bunlara rağmen biz genel yapımıza baktığımız zaman özellikle merkezde 300 tane, sandıkta 9’ar kişiden oluşan bir sandık yönetimi ekibi, 27 mahallede 15 kişiden oluşan mahalle yönetimleri ekibimiz, 600 civarında delegemiz, sadece merkez ilçe boyutunda rakamlar bunlar. Karabük’ün genelini alacak olursak 5-6 bini teşkilat yapısıyla çalışıyoruz. Bizim bu kadar aktif yapılanmamıza, mahalle teşkilatlarına, sandık teşkilatlarına inebilmemize karşılık, karşımızdaki muhalifler daha il yönetimlerini oluşturabilecek seviyeye ulaşmadılar.

Bizim böylesine disiplinli ve sistemli çalışan yapımızın karşılığında muhaliflerde yakaladıkları en ufacık bir konuyla bizleri yıpratma, bizleri üzme gayreti içerisinde oluyorlar. Ama inanın bunun hiçbir anlamı yok. Sürekli büyüyen lider ülke olma yolunda ciddi mesafeler kat eden Türkiye, bugün İsrail’e dahi özür diletmiş ise Türkiye’nin tutulduğu noktaları hepimizin düşünmesi gerekiyor. Bu arzu ettiğimiz yerlere gelebilmenin yolları bahsettiğim teşkilat yapılanmalarından, bu yapıların halkla aktif diyaloğundan, bu teşkilat yapılarının yaptığı hizmetleri halka aktarabilme adına bilgilendirme ve direk iletişim kurabilmenin yollarından geçtiğini hepimiz bilmeliyiz. Biz hamasi nutuklar atan, hiç alakası olmayan noktalardan doğru yapılan her güzel işe kulp takmaya çalışan mantığa da şiddetle karşı duruyoruz. Onların seviyesine inmiyoruz, onların seviyesinden hareket etmiyoruz.

DSC_0005-1Bir hayırseverin dağıtmış olduğu kumanyayı bizim de şık bulmadığımız bir şekilde resmi plakayla dağıtma gayreti içerisinde bulunulmuş. Belki şık değil ama olayın kökenine indiğimiz zaman, dün yolsuzluğun olduğu, çalmanın çırpmanın maalesef ki temsilcileri olanlar, bugün ‘Bizim yaptığımız da diyemiyorum, bir teşkilat programı değildir’ böyle bir programda sadece hayır niyetiyle hareket edilen programda ne yazık ki ufacık bir konuyla alakalı genel merkezlerine varıncaya kadar bir ses çıkartmaya çalıştılar.

Biz burada duruşumuzu, teşkilatçılığın ne olduğunu, teşkilat adına neler yapıldığını ve neler yapılmadığını bilen insanlar olduğumuz için, yıllardır bunların nasıl yapıldığını bildiğimiz için dışarıda yapılmış böyle küçük bir hatanın tekrarlanmaması adına teşkilat içerisinde en ufak bir görev yapan dışarıda bu tarz faaliyette bulunan arkadaşlarımız varsa bunlara gereken uyarılar zaten yapacağız”