Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Karabük Şube Yönetim Kurulu Polis Teşkilatının 173.yılı nedeni ile Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti.

Polis teşkilatının 173. yılını ve emniyet birimi çalışanlarını kutlayan Karabük ASGD Başkanı O. Semih Gülen, "Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin temini için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diyorum. Bu vatan için canını vermiş şehitlerimizi rahmetle anıyor, Türk polis teşkilatımızın 173. yılının hayırlara vesile olması temenni ediyorum. Sayın Müdürümüz içinde ayrı bir parantez açmak istiyorum, Karabük görevi döneminde toparlayıcı olması, huzur ve emniyetin il hudutları içinde süratle alınması yanı sıra FETÖ gibi terör örgütleri ile verdiği başarılı mücadele sürecinde gösterdiği başarılı hamleler içinde kendisini ayrı kutluyoruz." dedi.

Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay'da " Karabük ASGD Şubemizin bu nazik ziyareti ve kutlamaları için Yönetim kurulu üyelerine ve Başkanına teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaret ASGD Karabük Şube Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akça, Ergün Başkaya, Soner Manav  beraberinde gerçekleşti.