Karabük’ün Eskipazar ilçesinde Kardemir'de çalışan bir kişi, arkadaşının köy evinde kendisini tavana asarak intihar etti.

 

20130220AW000002_01Edinilen bilgiye göre, Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş’de çalışan Ramazan Kalaycıoğlu (42)'dan, geçtiğimiz Cuma günü 'işe gidiyorum' diye evinden çıktıktan sonra haber alınamadı.

Yakınları tarafından haber alınamayan ve işe gitmediği öğrenilen Kalaycıoğlu için Polis ve Jandarma’ya kayıp bilgisi verildi. Jandarma ekipleri, Kalaycıoğlu’na ait otomobili bugün sabah Eskipazar-Ankara karayolunun kenarında park edilmiş olarak buldu. Jandarma ekipleri çevrede yaptığı araştırmada ise Kalaycıoğlu’na ait bulguya rastlayamadı.

Ramazan Kalaycıoğlu’nun arabasının bulunduğu bölgede arama yapan yakınları, yolun karşı istikametindeki Karahasanlar köyünde bulunan evlerden de yardım istedi. Bu sırada Kalaycıoğlu’nun arkadaşı Ramazan Karakaya’nın Karahasanlar köyünde bulunan ve yaz aylarında kullandıkları eve gelen Karakaya’nın eşi ve oğlu, tavana asılı erkek cesedi buldu. Bunun üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri iple kendisini asan şahsın Ramazan Kalaycıoğlu olduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerinde yaptığı incelemesinin ardından Kalaycıoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri Kalaycıoğlu’nun bankalardan kredi çektiği ve ödeme sıkıntısı yaşadığını tespit ederken, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.