AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanlığı Türk Kızılay'ının 153 yıl dönümü dolayısıyla "Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol" adlı kan bağışı etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlikte kan bağışçılarına fidan dağıtıldı.

"Tüm Karabüklü vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz"

Türk Kızılay'ının her zaman yanında olduklarını ifade eden İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, "Yapmış oldukları etkinlikten dolayı Kadın Kolları Başkanımızı ve tüm Kadın Kollarımızı tebrik ediyorum. Biz AK Parti Teşkilatları olarak böyle sosyal projelerde halkımızın ve kurumlarımızın faydasına olan hususlarda etkin bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Tüm Karabüklü vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya davet ediyoruz." dedi.

"Kan Ver Hayat Kurtar, Kan Ver Nefes Ol" 

Etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, "Kadın Kolları olarak 81 İl de "Kan Ver Hayat Kurtar, Kan Ver Nefes Ol" adlı çalışma başlattık. “Türk Kızılay'ının stoklarının tükenmemesi için destek vermek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliği düzenledik. Pandemi sürecinde kan bağışının önemine dikkat çekmek istedik.” diye konuştu.

“Nefes Olmak İçin Burada Toplandık”

AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Ösküzoğlu, “Bu senede Teşkilatımızla yeniden kan vermeye, hayat vermeye, insanların ihtiyacı olan durumlarda nefes olmaya burada toplandık. Tüm Karabüklü hemşerilerimizi Kızılay'a kan bağışına davet ediyoruz.” dedi.

Kan bağışında bulunan her gönüllüye fidan dağıttıklarını dile getiren Öksüzoğlu, “Ayrıca kampanya kapsamında kan veren her gönüllü adına bir fidan dikilecek. Bu da geleceğimize nefes olmak adına çok güzel bir ayrıntı. Bugün burada duyarlılık gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti Karabük Teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.
 

Editör: Haber Merkezi