MUZAFFER ATILKAN AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPACAK


muzaffer-atilkan-geliyor

Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Muzaffer Atılkan, kısa bir aradan sonra siyaset sahnesinde yeniden yerini almak için hazırlanıyor.

Gümrük Bakanlığında Yap İşlet Devret Komisyon Başkanlığı görevinden 10 Şubat tarihinde istifa eden Atılkan, bu Cumartesi günü saat 13:00’de AK Parti Karabük İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yapacak.

Yoğun bir kalabalık destekleyenleri tarafından başvurusunu yapacak olan Atılkan “Karabük'te doğdum, Karabük'te büyüdüm. Karabük’ün ekmeği ile doydum. Şimdi Karabük'e hizmet etme sırası bende. Hemşerilerimin ve sevenlerimin desteği ile Milletvekili Aday Adaylığı yoluna çıkıyorum. Allah hayırlı etsin” dedi.

MUZAFFER ATILKAN KİM?


1966 Karabük doğumlu olan Muzaffer Atılkan, İlk, orta ve lise tahsilatını Karabük'te yaptı. Uludağ Üniversitesi İnşaat Bölümünü 1990 yılında tamamlayan Muzaffer Atılkan, sırasıyla 1990-1997 Karabük Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1997-2002 Karabük Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, 2002-2013 Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığında çalıştı.


Bu yıllar arasında sırasıyla Karabük Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı, Karabük Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.


2014 Yerel seçimlerinde Karabük’ten Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Atılkan, daha sonra Gümrük Bakanlığında göreve başladı.