AK PARTİ’DEN KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTEYENLERE, HER GEÇEN GÜN YENİ BİR İSİM KATILIYOR


 

MUZAFFER ATILKAN DA AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAKLARIN ARASINDA YER ALMAYA HAZIRLANIYOR


muzaffer-atilkan-2015

Geçen sene Mart ayında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Karabük Belediye Başkan Aday Adayı olan Muzaffer Atılkan, önümüzdeki genel seçimler öncesi milletvekili adaylığına hazırlanıyor.

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı olmayı düşündüğünü yakın çevresine ifade eden Muzaffer Atılkan, son olarak ekibi ile istişarede bulunduktan sonra adaylık sürecine girip girmeyeceğine karar vereceğini belirtiyor.

1 Kasım 2014 tarihinde AK Parti’den Karabük Belediye Başkan aday adaylığı için il teşkilatına müracaat eden Atılkan, aday adayı olmaya net olarak karar verirse, Önümüzdeki Şubat ayının sonunda bulunduğu memuriyetten istifa etmesi gerekiyor.

1966 Karabük doğumlu olan Muzaffer Atılkan, İlk, orta ve lise tahsilatını Karabük’te yaptı. Uludağ Üniversitesi İnşaat Bölümünü 1990 yılında tamamlayan Muzaffer Atılkan, sırasıyla 1990-1997 Karabük Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1997-2002 Karabük Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü, 2002-2013 Ankara İl Özel İdaresi Altyapı Hizmetleri Daire Başkanlığında çalıştı.

Bu yıllar arasında sırasıyla Karabük Belediyesi İmar Müdür Yardımcılığı, Karabük Köy Hizmetleri Yol Şube Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, Ankara İl Özel İdare Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2014 Yerel seçimlerinde Karabük’ten Belediye Başkan aday adaylığı için istifa eden Atılkan, daha sonra Gümrük Bakanlığında göreve başladı.