ZİYA ÜNSAL'IN BAŞKANLIĞINDA KURULAN KARDEMİR KARABÜKSPOR YÖNETİMİNİN KULÜBE VERECEĞİ MALİ DESTEK MERAK EDİLİYOR

KARDEMİR Karabükspor'u mali batağa sürükleyen Feridun Tankut'un başkanlığındaki eski yönetimin ardından, Ziya Ünsal başkanlığında kurulan yeni kulüp yönetiminin şimdi ne kadar mali bir destek vereceği kamuoyu tarafaından merakla bekleniyor.

KARDEMİR Karabükspor'u 190 Milyon TL borç batağına sürükleyen ve adeta deplasman masraflarının parasına muhtaç bırakan Feridun Tankut döneminden sonra Ziya Ünsal yönetimininde bulunan mali gücü yüksek üyelerin ne kadar para desteği vereceği konuşulmaya başlandı.

Yönetimin As Başkanlığını üstlenen Gökalp Büyükbektaş başta olmak üzere, mali güce sahip olan işadamlarının kulübe en az 1 Milyon TL nakit destek çıkması bekleniyor.

Karabükspor taraftarları "Süper Lig yönetiminde yer alan işadamları yarın Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi maçlarda protokol tribününde oturup, karşı kulübün başkanları ile yan yana maç izleyip, o atmosferin kendilerine verdiği onursal havayı teneffüs edecekler. En azından bunun karşılığında kulübe ne kadar parasal destek verecekler. Biz taraftarlar olarak şu anki yönetimden en az bir milyon nakit destek beklentisindeyiz." şeklinde görüş beyan ediyorlar.

Taraftarlar ayrıca yönetimin böyle parasal bir desteği vermemesi halinde, genellikle kulübün parası ile karşılanacak olan deplasmanlara utanmazlarsa gitmelerine de şaşırmayacaklarını ifade ediyorlar.