YOLBULAN AİLESİ, TALAT YILMAZ İLE BİRLİKTE KARDEMİR YÖNETİMİNDE YER ALMAYA KARARLI

TALAT YILMAZ HAKKINDA YAPILAN KARA PROPAGANDALARDAN YOLBULANLAR RAHATSIZ

KARDEMİR A.Ş Kongresi bağımsız yönetim kurulu üyelerinin değişmesi ile ertelenmişti. Halen daha 4 bağımsız üyenin belirlenmemesinden dolayı kongre tarihi henüz netleşmedi.

Yolbulan ve Güleç aileleri arasında fikir ayrılığı ile ilgili konu, Karabük gündeminden yavaş yavaş düşerken, Yolbulanlar kanadından da bazı yeni haberler ilgili kulislere geliyor.

Mustafa Yolbulan’a yakın çevrelerden gelen haberlere göre; Talat Yılmaz’ın KARDEMİR A.Ş Yönetiminde kendileri ile beraber yer alması ile ilgili Yolbulan ailesinin kararlı olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca başta Mustafa Yolbulan olmak üzere, Yolbulanların Talat Yılmaz ile ilgili kara propaganda yapılmasından bir hayli rahatsız oldukları konuşuluyor.

Yönetim de yer alması beklenilen baba-oğul Güleçlerin, kendilerinin istemediği, diş geçiremeyeceği kişileri yönetimde istemedikleri iddiaları da konuşuluyor.

Yolbulanlar için bürokrasinin, siyasetin farklı yerlerinde bulunmuş, geniş bir çevreye sahip ve prezantabl olduğu belirtilen Talat Yılmaz’ın, bazı kişilerin arzu ettiği türden biri olmadığı için hakkında olumsuz söylemler yapıldığı iddia edilirken, Yılmaz’ın aksine ilgili çevreler tarafından saygın bir kişi olarak bilindiği de öne sürülüyor.

Yolbulanlar ile ilgili “Karabüklü değil” yaftası yapıştırılamayacağından, Talat Yılmaz hakkında böyle bir propaganda içinde olunduğu da öne sürülüyor.

Yolbulanlar’ın Talat Yılmaz konusunda kesin kararlı olduğu net bir şekilde ifade edilirken, Talat Yılmaz’ın olmadığı yerde Yolbulanlar’ın da olmayacağı belirtiliyor.