AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık'ın, son günlerde Yenice Belediye Başkanı ve MHP Adayı Zeki Çaylı hakkında ağır eleştirilerde bulunmasına, MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık'tan sert cevap geldi.

MHP Yenice İlçe Başkanının, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kırık'a verdiği cevap yenilir, yutulur cinsten değil.

MHP ilçe Başkanı, AK Parti İlçe Başkanına "Küçük beyinli, kırık akıllı" diyerek eleştirisini uç noktaya getirdi.

MHP Yenice İlçe Başkanı Ergün Karakırık'ın yazılı açıklaması aynen şöyle;
31 Mart 2019 Yerel Seçim takvimi başladığından bu yana, 10 yıllık hizmetleri ile Yenice halkının sevgi ve teveccühünü kazanan Belediye Başkanımız Zeki Çaylı ve MHP Yenice İlçe Başkanlığımız hakkında kin ve nefret ile hareket etmek, intikam arzuları taşımak, Yenice’ye gelecek hizmetleri engellemek, kerameti kendinde görmek gibi ithamlarınız mevcuttur.

Yenice halkını FETÖ’cülük ile suçlayıp, Sayın Başkan Çaylı’yı onlara yakın davranmakla suçlamaktasınız.

MHP Yenice İlçe Başkanını, İlçe Yönetimini yönetmekten aciz, aday bulmakta zorlanan bir başkan olarak tanımlamaktasınız. Aynı zamanda utanmadan ve hicap duymadan, ikiyüzlü bir şekilde Belediye Başkan Adayımızı kutlamakta ve tebrik etmektesiniz. Ağzınızı her açtığınızda malum başkan ifadeleri ile neyi ima etmeye çalışıyorsunuz. Devlet Büyüklerimizin teşkilatlardan Cumhur İttifakının ruhunu korumamızı istediği bir noktada, siz neden korumuyorsunuz? Gerek Belediye Başkan Adayımız Zeki Çaylı, gerekse de MHP Teşkilatları olarak bizler Karabük’e ve Yenice’ye hizmet getirmiş olan herkese halkımız adına minnet ve şükran duyarız.

Seyir Terası düşüncesini oluşturan, projelendiren, BAKKA düzeyinde her türlü çaba ve gayreti sarf eden, Devlet adına bu tesisi Yenice’ye kazandıran Başkan Çaylı’dır. Elbette ki Yenice’nin hayrına olan bu tesisi, Yenice’ye kazandırılmasında emeği geçen siyasetçilerimize, resmi kurum ve kuruluşlarımıza Yenice halkı müteşekkirdir. Geçmişte olup bittiği şüpheli küçük tezviratlarla meşgul olmaktasınız ve dışarıdan adayımız ile teşkilatımız arasına nifak sokmaktasınız.

Sayın Yılmaz Kırık;

Küçücük beyninizle ve kırık aklınızla, ülkücü milliyetçi camiaya talimat vermek, öğüt ve nasihatlerde bulunmak sizin boyunuzu aşar, had ve hududunuzu biliniz.

Sayın Kırık; 

Kin, nefret, intikam, hırs ve fitneci üslubunuzdan bir an önce vazgeçiniz. Köhnemiş siyasi vicdanınızla Başkan Çaylı hakkında fikirleriniz ve düşünceleriniz olumsuz olabilir. Bizim için asıl olan sizin ne düşündüğünüz değil, Yüce Türk Milletinin ve bir Hukuk Devleti olan, ebedi müddet yaşatmaya yemin ettiğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin kanunları ve yasalarıdır.

Bundan böyle bu açıklamamızla hem şahsınıza hem de kamuoyuna duyuruyoruz ki, ahlaki sınırlar içinde ve Cumhur İttifakının özüne sadık kalarak seçim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz.

Bize bu ölçülerin dışında sizin tarzınız gibi ahlaktan yoksun, saygıdan yoksun, siyasi etik ve Cumhur İttifakının ruhundan nasibini almamış zavallılar için duruşumuz bozkurtça olacaktır.