Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına Şirinevler Mahallesi ile devam etti.

Şirinevler Mahallesinde gerçekleştirilen coşkulu mahalle toplantısında Başkan Vergili’ye Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım ve parti üyeleri eşlik etti.

Şirinevler Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle toplantısında bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili “Görev sürem içerisinde kimseyi birbirinden ayırmadım. Ne Ak Partili, ne Cumhuriyet Halk Partili, ne Saadet Partili, ne Büyük Birlik partili. Elimizden geldiği kadar adalet terazisini bozmadan sizlere hizmet etmeye gayret ettik.

Diğer Partiler sanki bu memlekette Belediye Başkanlığı yapmamışlar, başka görevlerde bulunmamışlar, ellerinde birer boya kalemi ile şelaleler, ışıklandırmalar yapıyorlar. 50 sene meydan yapamadıkları memlekette şimdi meydan tartışması yapıyorlar. Hemen mahallenizin yanında 23 dönüm üzerine kurulacak muazzam bir Şehir Parkı açılacak. 30 Mart akşamı hepinizi oraya çay içmeye davet ediyorum. İçerisinde şelaleleri, yürüyüş yolları, kafeleri olan Şehir Parkı'mı istiyordunuz? Buyurun Şehir Parkı, meydana hiç kimse elini sürmesin. Biz meydandan 50-60 bin kişi ile beraber şehitlerimizi uğurluyoruz.

Biz gençlerimize Bir Bilim Merkezi yapacağız. Bu merkezde her türlü deneyleri gençlerimiz yapabilecek. Hatta civar vilayetlerden bile buraya çocuklar eğitim için gelecekler. Bu merkezin finansmanı da hazır. Ama akademisyenim diyen adayımız "bende zıpzıp oyun parkı yapacağım" diyor. Taktir sizlerin.” Diye konuştu.

200 EVLERİ BETON YIĞINI HALİNE GETİRENLER ŞİMDİ ADAYIM DİYE ÇIKMIŞ

Vergili, 200 Evlerin beton yığını haline geçmiş yılların Belediye Başkanları tarafından getirildiğini ifade ederek şunları söyledi;

“Yapmış olduğumuz hizmetler ortada. Ben yalnız Karabük'e vefa borcunu ödemek için Belediye Başkanı olmuş bir kişiyim. Ben varlığı da bu mahallede gördüm, yokluğu da. Bu mahallenin her yerinde bir yaşamım oldu. Bakın bu 200 Evler'in eski halini hatırlayın. Doğru dürüst bir planlaması olmamış, beton yığınlarının içerisinde bir mahalle. İş yapabilmek için bir metrekare alan bulamıyoruz. Ne park yeri, ne bir oyun yeri bulabiliyoruz. Buranın eski halini hatırlayın. Bir sıra dükkân, ortasında otomobil yıkama yeri, yan tarafında bir tane fırın. 200 Evler'in ortasında tam bir mezbelelikti. Karabük'ü bu hale getirenler tekrardan aday olmuş, dağın tepesine Organize Sanayi yapmış, 200 Evler'i beton yığını yapmış ve bize belediyecilik dersi vermeye çalışıyor. Herkesin önce Allah'tan korkması ve yaptıklarını görmesi lazım.

İnşallah seçimlerden sonra 2 Nisan'da pazarımızın açılışı yapılacak. Ufak tefek eksiklerinden dolayı seçim döneminde problemler olmasın diye buranın açılışını bir ay erteledik. Şimdiden pazarımız hayırlı uğurlu olsun diyorum”