Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim çalışmaları ile ilgili sahalara indi.

KARDEMİR A.Ş. Fabrika sahasında Kardemir işçilerini ziyaret eden Başkan Vergili, işçiler ile tek tek sohbet ettikten sonra Kardemir yemekhanesinde işçiler ile birlikte yemek yedi.

Kardemir ziyareti esnasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe ve parti üyeleri eşlik etti.

Kardemir işçileri ise Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

KARDEMİR İŞÇİSİNE BİN 500 KONUT SÖZÜ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Kardemir’deki işçileri ziyaretinden sonra Kardemir girişindeki Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasına ziyarette bulundu. Başkan Vergili’yi temsilcilik binası önünde Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, sendika yöneticileri ve üyeleri karşıladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ziyarette yapmış olduğu konuşmada, Kartaltepe mahallesindeki DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçisi için değerlendirilebileceklerini belirterek, bu konuda Kardemir işçisine iyi bir katkıda bulunmak için çaba sarf edeceğini ifade etti.

Vergili “Daha önceden Kardemir işçisine konut projemiz vardı ama mimarlar odası itiraz edince proje kaldı. Seçim beyanamesi içinde bir çok mahallemize kentsel dönüşüm ve toplu konut projelerimiz var. Eğer Kardemir  işçisinden talep gelirse Bayırmahalle, Kartaltepe, DDY arazilerine yapacağımız konutların içinde Kardemir işçisine bin - bin beşyüz konut söz konusu olabilir.” Dedi.

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören, sendika yöneticileri ve üyeleri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.