Vali Kemal Çeber, İl Müftülüğüne bağlı olarak Yenişehir Çamlık Camii yanında faaliyet gösteren, 83 öğrencinin Hafızlık ve dini eğitim aldığı Merkez Kur’an Kursunu ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında İl Müftüsü Halil Bektaş’tan bilgiler aldı.


Merkez Kur’an Kursunda ilk olarak 4-6 yaş gurubu sınıflarını ziyaret eden Vali Çeber öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet etti. İlahi, dua ve sure okuyan 4-6 yaş gurubu öğrencileri tebrik eden Vali Çeber öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.


Daha sonra Yatılı Hafızlık Eğitimi alan kız öğrencileri ziyaret eden Vali Çeber bir süre sohbet ettiği öğrencilere, “İnşallah hiç biriniz bırakmadan daha da ilerleterek devam ettirirsiniz. Allah hepinizin yardımcısı olsun, sizlerin sayısını arttırsın. Yapabileceğimiz, destek olabileceğimiz her türlü hususta her zaman hazırız. Eğitim hayatınızda ve hafızlık eğitimlerinizde başarılar dilerim. ”diye konuştu.


Merkez Kur’an Kursu çıkışında etrafını saran ziyaret ve hediyeler için teşekkür eden 4-6 yaş gurubu öğrencileri kucaklayan Vali Çeber, “Hepinizi çok seviyoruz, ailelerinize selamımı iletin, sizleri ziyarete tekrar geleceğim.” dedi.