AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal bir aydır seçim çalışmalarını halkın içinde sürdürüyor.

Karabük Üniversitesi Kurucu rektörlüğü yapan, ardından 26. Dönem Karabük Milletvekili olarak TBMM’de 3.5 yıl hizmet veren Burhanettin Uysal, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Genel Merkezi tarafından iki ay önce Karabük Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmıştı.

23 Kasım 2018’de AK Parti’nin adayı ilan edilen Burhanettin Uysal, iki aydır seçim çalışmalarını dur durak bilmeden yürütüyor.

Haftanın yedi günü seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiren Uysal özellikle seçim çalışmalarını halkın içinde sergilemeyi daha çok tercih ediyor.

KARDEMİR İŞÇİSİ SAYGININ BÜYÜĞÜNÜ HAK EDİYOR

Seçim çalışmalarını her gün hızlı bir tempoda sürdüren AK Parti Karabük Adayı Uysal, KARDEMİR A.Ş. çalışanları ile bir araya geldi. Haddehane yemekhanesinde çelik işçisi ile yemek yiyen Uysal, KARDEMİR işçileri ile sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi. Her işçinin oturduğu mahallelerde ki sorunları dinledi. Uysal “Karabük’ün kuruluş nedeni olan KARDEMİR çalışanları ekmeğini iki bin derece sıcağın karşısında çıkarıyor. Onlar saygının en büyüğünü hak edenlerdir. Karabük Belediyesi’ne 1 Nisan tarihinden itibaren modern belediyecilik anlayışı ile geldiğimiz zaman KARDEMİR işçilerine yönelik de özel hizmetlerimiz olacak.” dedi.

KARABÜK’E MODERN PAZAR YERLERİ

Şirinevler Pazaryerinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti adayı Uysal, Pazarcı esnafı ile ve pazara gelen vatandaşlar ile uzun uzun sohbet etti ve “Karabük yol ortalarına, kaldırım kenarlarına kurulan pazarlardan artık kurtulması lazım. Tüm mahallelerimizde irili ufaklı modern pazaryerleri düşünüyoruz. Üstü kapalı pazaryerlerini her mahalle halkı hak ediyor. Bu pazaryerlerimizi ayrıca Pazar kurulduğu günlerin haricinde de halkın hizmetinde kullanacağız. Şirinevler halkını yaşadığı mahalle ile ilgili biraz daha şikayetçi gördüm. Şirinevlerin tüm sorunlarını 1 Nisan itibarı ile çözmeye geliyoruz.” Diye konuştu.

YAŞLI VE EMEKLİLER BAŞIMIZIN TACIDIR

Ardından Yücel Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Prof. Dr. Burhanettin Uysal “Bereket büyüklerle birliktedir. Başımızın tacı büyüklerimizin hayır dualarını aldık.” İfadelerini kullandı ve “Allah’ın izni halkımızın teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren göreve geldiğimiz zaman, modern belediyecilik anlayışı gereği yaşlılarımıza ve emeklilerimiz dönük çok güzel projelerimizi ete kemiğe büründürmeye başlayacağız. Büyüklerimize hizmet etmeliyiz ve saygıda kusur göstermemeliyiz.” Şeklinde ifadeler kullandı.