Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sorunları yerinde tespit etmek ve karşılıklı istişare ile çözüm bulmak amacı ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Yazıköy TOKİ’de gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısına Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, İlçe Jandarma Kom. V. Talat Güzkayalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Kaymakamlık ve Belediye birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ürkmezer’in her Pazartesi Belediye Meclis salonunda yaptığı Halk Günü Toplantısı bu hafta Yazıköy TOKİ’de gerçekleşti. Vatandaşlarla birebir iletişim kuran Ürkmezer,’’Halk buluşması toplantıları kapsamında, esnaflarımızı ve ticarethaneleri de yerinde ziyaret ediyoruz.

İmkanlar dahilinde sorunlarının, taleplerinin çözülmesi ve gerçekleşmesi için gayret gösteriyoruz. Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz.” dedi.

’Halkla Buluşma” adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini söyleyen, Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

Ürkmezer’e teşekkür eden vatandaşlar; sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler.