Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, Bostanbükü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

İnşaatında son aşamaya gelinen Bostanbükü Muhtarlığı Ticaret Merkezi ile başlayan ziyaret yine Bostanbükü İlköğretim Okulu ile devam etti. Ticaret Merkezinde devam eden çalışmalar hakkında Muhtar Yaşar Başaran’dan bilgiler alan Ürkmezer, okul ziyaretinde ise minik öğrencilerle teker teker ilgilendi.

Daha sonra Muhtarlığa bağlı toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, burada vatandaşlara hitaben,” amacımız, vatandaşlarımızın her daim hizmetin en iyisini alabilmeleri. Bu nedenle gerek Kaymakamlığımız gerekse Belediye olarak tüm ekiplerimizle ara vermeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Muhtar Yaşar Başaran Bostanbükü’nün genel sorunlarını dile getirirken vatandaşlar da taleplerini Ürkmezer’e teker teker ilettiler.

Taleplerin hepsinin notlarının alındığını belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer, ivedilikle yapılması gereken çalışmaları Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İl Özel İdaremiz, Karayollarımız ve diğer kurumlarımız ile birlikte tamamlayacağız. Bununla birlikte Botanbükü hızla büyüyen bir bölgemiz. O nedenle bizler de bu bölgemize önem vermekteyiz. Şeklinde konuştu.

Toplantının ardından muhtarlık ofisini de ziyaret eden Ürkmezer, muhtar Başaran ve vatandaşlara teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Dr. Fatih Ürkmezer’e toplantıda Safranbolu İlçe Jandarma Komutanı J. Yzbş. Serkan Özden, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, İl Genel meclisi Üyesi Ahmet Cengiz ile diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdür ve idarecileri eşlik etti.