Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer Safranbolu Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile hazırlanan Kahvaltı Programına katıldı.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmen Evinde hazırlanan programa Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’in beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ayhan Özeken, Recep Kabaş, Okul Müdürü Murat Kalaz ve Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin velileri katıldı.

Sohbet havasında geçen programda Hasan Gemici Özel Eğitim Uygulama Okulu Bayan Velilerinin, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayan Kaymakam Ürkmezer;

“Kadınlarımız için özel olan günde bu programa katıldığınız için teşekkür ederim. Tabi ki analarımız, eşlerimiz, bacılarımız olan tüm kadınlarımız bizler için çok özeldir ama sizlerin yeri daha farklı.

Sizler özel insanların annelerisiniz, sizlerin emeği, sizlerin azmi hiçbir şeyle mukayese edilemez. Çocuklarınızın aldığı eğitimin önemli bir payı sizlere aittir. Nasıl ki, cennet Vatanımız için can parçalarını feda eden Şehit Analarımızın Devletimizin ve milletimizin üzerinde emeği yadsınamazsa sizlerin de emekleri o denli büyüktür.

Ben buradan sizlerin, tüm anaların ve tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü tekrardan kutluyorum” dedi.

Program esnasında velilerin talep ve önerilerini de dinleyen Kaymakam Ürkmezer, program sonunda velilere karanfil takdim etti.