AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş 2020 yıl sonu değerlendirmesinde bulundu. 2020 yılında yaptıkları çalışmaları birlikte gözden geçiren Ünal ve Güneş 2021 yılı için de mesaj verdiler.

Meclis çalışmaları dışında kalan tüm zamanlarda seçim bölgesinde bulunan Ünal ve Güneş ortak yaptıkları değerlendirmede şunları söyledi;

“Birlikte çalışarak ve ayrı ayrı takip ettiğimiz projeler var. Karabük’e hizmet götürme noktasında sürekli olarak hem İlimizdeki yetkililerle hem de Bakanlık nezdindeki yetkililerle istişare halindeyiz.  Karabük’e bir çivi daha nasıl çakarız onun gayreti içindeyiz. Karabük’e 2020 yılında önemli projeler kazandırdık. Kardemir Kavşağı, Eskipazar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kamulaştırılması, hastaneler konusundaki çalışmalar, İller Bankası yatırımları, DSİ yatırımları, Tarımsal yatırımlar hep takiplerimiz sonucu belli bir neticeye kavuştu. 2021 yılında tüm enerjimizle Karabük için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memleketimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen göstereceğiz. ” ifadelerini kullandılar.