Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MESCİER, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Mescier yayımladığı mesajda;“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile birlikte  19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna doğru giden yolun ilk adımı olarak tarihe geçmiş ve Türk tarihinin bu önemli günü bizzat Atatürk tarafından Türk gençliğine millî bir bayram olarak armağan edilmiştir.


Ulusumuzun zor günler yaşadığı bir dönemde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Milletinin asla boyun eğmeyeceğini ve başka ülkelerin egemenliğinde yaşamayacağını aldığı kararla gösterdi.


Bu duygu ve düşüncelerle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün milli mücadelemizin başlangıcı olan ve gençlerimize armağan ettiği, birlik ve beraberliğin tarih sahnesindeki en önemli başarılarından biri olan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı`nın tüm ulusumuza kutlu olmasını diliyorum” dedi.