İsmet ve Hikmet Özkur kardeşler, 3 gün önce kaybolan anneleri 72 yaşındaki Hatice Özkur'u, sokak sakak gezip ellerindeki, 'Kayıp aranıyor' afişlerini asarak arıyor.

ANNALERİNİ ARIYORLAR

kayıp72 yaşındaki 2 çocuk annesi Hatice Özkur, geçen Pazartesi sabah saatlerinde, Yeşil Mahalle Cami Altı Sokak'taki evinden ekmek almak için çıktıktan sonra geri dönmedi. Çocukları İsmet ve Hikmet Özkur, aramalara rağmen annelerini bulamayınca polise başvurdu.

Annelerini aramaya devam eden İsmet ve Hikmet Özkur, fotoğrafı bulunan 'Kayıp aranıyor' yazılı afişleri kentin değişik noktalarına astı. İsmet Özkur, sokak sokak aramalarına rağmen annelerini bulamadıklarını söyledi. İsmet Özkur, şöyle konuştu:

"En son Karabük Belediyesi'ni arayan bir kişi annemi Çamlık Sitesi'nin önünde görmüş. Sağlık durumu iyiydi, unutkanlığı yoktu. Kaybolmadan önce, 'Beni köye bırakın, durumum iyi değil, öleceğim. Beni babanızın mezarının yanına gömün' diyordu. Havalar ısınınca köye götürecektik. Şu anda ne tarafa gitti bilmiyoruz. Hayatından endişe duyuyoruz."