TİMURÇİN SAYLAR’DAN AK PARTİLİ YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLI’YA CEVAP GELDİ

“KAMUOYUNDA ADIMA SÖYLENEN İTHAMLARA TEK SÖZ SÖYLENİR; MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

AK Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, dün basınla bir araya gelmiş ve eski İl Başkanı Timurçin Saylar’ı hedef alarak, ağır eleştirilerde bulunmuştu. Saylar, bugün yazılı bir basın açıklaması yayınlayarak, Çaylı’ya cevap verdi.

Timurçin Saylar yazılı açıklaması şu şekilde;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Bunlar Devlete operasyon yapıyor, Haşhaşi’ dediği gün 17 Aralık 2013 17 Aralık 2013 tarihinde KASİAD adındaki dernekten elden istifa ettim. Ardından Karabük 1. Noterliğinden 31.12.2013 tarihli ve 0120 yevmiye numarası ile noterden resmi olarak istifa ettim.

AK Parti olarak bizim kamuoyu önünde polemiğe girme gibi örfümüz bulunmamaktadır.

Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasında, 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerinde 16 Nisan Halk Oylamasında; teşkilatlarımızla, partimiz ve davamız için nasıl çalıştığımızı Karabük Halkı, Basın ve kamuoyu çok iyi bilmektedir.

Ayrıca 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi akşamı 22:30’da meydanlara inen teşkilatımız, Karabük halkı, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte il başkanlığımızın önünde, kent meydanı ve Valilik’te Devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldığımızı sosyal medya ve basında bilinmekte ve görülmektedir.

Kısaca hain FETÖ yapısı ile nasıl mücadele ettiğimizi ‘gereğini yaptığımızı’ Genel Merkezimiz, Milletvekillerimiz, Teşkilatlarımız ve Karabük kamuoyu bilmektedir.”