AK Parti Karabük Eski İl Başkanı Timurçin Saylar bu gün Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı ile ilgili start verdi.

Geniş bir kalabalık grupla İl Başkanlığına gelen Timurçin Saylar'ı İl Başkanı Av. İsmail Altınöz karşıladı. Adaylık başvurusunda bir konuşma yapan İl Başkanı Altınöz'ün Saylar'la övgü ile bahsetmesi dikkatlerden kaçmadı.

Altınöz "Bugün Timurçin Saylar başkanımızın Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını ve başvurusunu almak için burada toplanmış bulunmaktayız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyor ve hoş geldiniz diyorum. Bugünkü müracaatlarımızı Timurçin Saylar başkanımızın müracaatıyla sonlandırıyoruz. 

Tabii ki burada bu topluluğu gördükçe AK Parti teşkilatlarındaki heyecanı görüyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Karabük Belediyesi AK Partili belediyecilikle yeniden tanışacak ve inşallah Karabük'te yerel seçimlerde bu başarıyı elde edeceğiz. Timurçin Saylar 2001'den beri teşkilatlarda beraber görev yaptığımız bir başkanımızdır. Karabük'te hem belediyeciliği çok rahat yapabilecek potansiyeli var hemde belediyedeki problemleri nasıl aşabileceğini en iyi bilenlerden biridir. İnşallah kendisi aday olduğu durumda Karabük'te belediyeyi çok rahat alabileceğimize inanıyorum. Aday olmadığı zamanda 31 Marta kadar bize destek vereceğine inancım vardır. Timurçin Saylar bir dava adamıdır. Kesinlikle hem kendisi hem de partisi için hiçbir maddi beklentisi, görev beklentisi, koltuk beklentisi olmadan her daim partisinin yanında durmuş bir başkanımızdır. Bu başvurusunun kendisine, ailesine, partimize ve Karabük'ümüze hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Saylar: “AK Parti teşkilatçı bir partidir” 

Kalabalık bir toplulukla parti binasına gelen ve aday adaylığını açıklayarak resmi başvurusunu yapan AK Parti Karabük eski İl Başkanı Timuçin Saylar, AK Partiye 2001 yılından itibaren Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir emir eri gibi bu davaya hizmet ettiklerini ifade ederek, “18 yıldan beri Türkiye’nin her yerine hizmet ediyoruz. Türkiye’nin sınırları dışında da AK Parti’nin hizmetleri devam ediyor. Biz 2001 yılında AK Parti teşkilatlarını 11 arkadaş kurduk ve o günden bu yana bize genel merkezimiz, teşkilatlarımız Cumhurbaşkanımız ne görev verdi ise onu yaptık. Biz partiliyiz AK Partiliyiz. Teşkilatlar her şeyin önünde gelir. AK Parti teşkilatçı bir partidir. Bu anlamda 2001 yılından itibaren AK Parti’nin her kademesinde görev yaptık. 2014-17 yılında AK Parti İl Başkanlığı yaptım” diye konuştu.

“Karar teşkilatın ve genel merkezindir” 

“Karabük halkı kadirşinas bir insandır, o yüzden Karabük’e hizmeti ibadet olarak görüyoruz” diyen Saylar, şunları söyledi; “Bu anlamda Karabük’e Türkiye’nin her yerinde nasıl hizmet ettiysek Karabük’ün bütün belediyelerinde aynı hizmeti yapmaya devam edeceğiz. AK Parti dünyanın birçok yerindeki mazlumlara ve Türklerin bulunduğu yerleri imar eden bir partidir. Liderimizin, Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik durarak tüm belediyeleri alarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Karar teşkilatımızın ve genel merkezindir. Genel merkezimiz kimi seçerse onun arkasında mücadelemize devam ederiz. Bizim davamız şahıslara yönelik değil hizmete dayalı bir anlayıştır. AK partinin hizmet anlayışı belediyelerde de devam edecek. Biz artık Türkiye’nin 81 ilinde belediyeleri alarak hizmetlerde çığır açacağımıza ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefi doğrultusunda gideceğimize söz veriyoruz."

Saylar konuşmasından sonra AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylık başvuru dosyasını il başkanına takdim etti.