MEHMET ALİ ŞAHİN, AK PARTİ'YE EN FAZLA OY ÇIKAN KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR


 

ŞAHİN, KÖYLERİN TÜM SORUNLARINI TEK TEK NOT ALIYOR


 

KARDA KIŞTA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük'ün ilçelerinde AK Parti'ye en fazla oy veren üçer köye teşekkür ziyareti yapıyor.

Geçtiğimiz hafta AK Parti'ye en fazla oy veren Karabük Merkeze bağlı üç köyü ziyaret eden Mehmet Ali Şahin, yoğun kar yağışı ve yolların neredeyse kapalı olmasına rağmen, bu gün de Eskipazar'ın Bölükören, Doğalacık ve Başpınar köylerini ziyaret etti.

%98 ile %95 arası AK Parti'ye oy çıkan Eskipazar'ın üç köyünü ziyaret eden Mehmet Ali Şahin'e, İl Başkanı Timurçin Saylar, Teşkilat Başkanı Serdar Dereli, 7 Haziran Milletvekili Adayı Sedat Namal, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı Hasan Sevdalı, ilgili daire müdürleri ve partililer eşlik etti.

Köy yollarının neredeyse kapalı olduğu teşekkür ziyaretlerinde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Eskipazar'ın Bölükören, Doğalacık ve Başpınar köylerine giderek, köyün ve köylülerin sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.

Şahin, ziyaret ettiği köylerde ne gibi hizmetlerin yapıldığını ve nelerin eksik olduğunu tek tek not defterinden okuması da dikkatlerden kaçmadı.

Şahin, yarın Safranbolu'nun Davutobası, Yolbaşı ve Çatak köylerini ziyaret ederken, ardından da Yenice ve Eflani'de AK Parti'ye en fazla oy çıkan köylere ziyaretlerde bulunacak.