ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYEN KARDEMİR KARABÜKSPOR TARAFTARI BOLUSPOR MAÇINA ALINMAYACAK!

GÖZLER MEHMET ALİ ŞAHİN'E ÇEVRİLDİ

GÖZLER ŞAHİNDE

Ptt 1. Lig'in 27. hafta müsabakalarından olan Boluspor - Kardemir Karabükspor maçında Bolu İl Güvenlik Kurulunun 8 Mart tarihinde aldığı karara göre konuk takım taraftarlarının güvenlik gerekçesiyle maça alınmayacağı bildirildi.

Ptt. 1. Lig'in 10. haftasında Boluspor'un Karabük'e konuk olduğu maçta herhangi bir uygulama kararı alınmamış, rakip takım taraftarı maçtaki yerini almıştı. Bu sezon öncesinde Boluspor ile Kardemir Karabükspor resmi müsabakalar çerçevesinde en son rekor puanla şampiyonluk yaşadığımız 2009-2010 sezonunda 1. Ligin 16. haftasında karşı karşıya gelmiş, maçta herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştı.

karabükspor mehmet ali şahinGÖZLER MEHMET ALİ ŞAHİN'DE

Karabük ekseninde büyük tepki çeken bu uygulama karşısında bir çok girişim gerçekleştirilse de sonuç değişmedi. 3 Nisan Pazar günü saat 13:30'da oynanacak olan maça Karabükspor taraftarının alınması için son umut olarak gözler Mehmet Ali Şahin'e çevrildi.

Konu ile alakalı olarak Mavi-Ateş taraftarlar derneği başkanı Erol Ünlü, geçtiğimiz hafta sonu bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Karabük'e gelen Mehmet Ali Şahin'e Bolu maçına taraftarın alınmamasıyla ilgili bilgi vererek taraftarın maça alınması konusunda yardım talep ettiği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi