Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik çalışması yaptı.

Safranbolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti baştan sona temizlemeye devam ediyor. Kent genelinde yol, kaldırım, park, durak ve ibadet yerlerini yıkayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, rutin çalışmalarını da ara vermeden gerçekleştiriyor.

Cadde ve sokaklarda yaptığı çalışmaların yanı sıra, şehirlerarası otogarı da temizleyen ekiplerin çalışmalarının devam ettiğini söyleyen belediye görevlileri, temiz bir kent için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Covid-19 salgınının ana gündem maddesi olduğu şu günlerde belediye olarak temizliğe ve dezenfeksiyon çalışmalarına özel önem verdiklerini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Park, ibadet yerleri, yollar, otobüs durakları ve şehirlerarası terminal gibi kamusal alanların temizliğini sağlamak şu günlerde bizim en hassas görevimiz.” dedi ve şehirlerarası otobüs terminalinde de temizlik çalışmasının yapılmasının önemini şöyle ifade etti:

“Giriş çıkışlar ne kadar kontrollü olsa da Şehirlerarası Otobüs Terminali Covid 19’un yayılmasına en uygun yerlerden biri. Terminal’in temizliği ile Safranboluluların ve ziyaretçilerimizin güvenle seyahat etmelerini sağlıyoruz. Safranbolu temiz, sağlıklı ve huzurlu bir kent olarak biliniyor ve böyle kalması için tüm ekiplerimizle çalışıyoruz.”