Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfalt Şantiye Amirliği yağışlı havaya rağmen çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler kentin çeşitli mahalle ve caddelerinde asfalt yama, bordür, kaldırım yenileme gibi çalışmaları sürdürürken, müdürlük tarafından yapılan açıklamada; “Hali hazırda devam eden çalışmalarımızı ivedilikle bitirip, belirlenen ve ihtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” denildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Kaymakamlık ve Belediye olarak Safranbolu için en güzelini yapmaya çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

Hava koşullarının olumsuz seyretmesine karşın ekiplerin kar yağışı başlamadan çalışmaları tamamlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını kaydeden Ürkmezer; “ Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen ve planlamaya alınan, yine vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda mahallelerimize ihtiyaç duyulan bölgelerde kaldırım, taş duvar, yeni kaldırım, parke döşeme gibi çalışmalar hızla devam ediyor” dedi.

Safranbolu için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ 2017 Haziran ayından bu yana gerçekleştirdiğimiz hemen her çalışmada bizlerden desteklerini ve hayır dualarını esirgemeyen değerli Safranbolu halkına teşekkür ediyor, tüm mesai arkadaşlarıma azimli çalışmalarından dolayı kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.