KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Dünya Üçüncüsü Özcan’ı kabul etti


Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Londra’da yapılan Para Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Alican Özcan’ı ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Karabük’ü ve ülkemizi Dünya Şampiyonası’nda temsil eden Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan’a, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Tekvando il temsilcisi antrenör Fatih Arı da eşlik etti.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılan Para Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda K44 kategorisinde 61 kg’da ülkemize üçüncülük kazandıran 16 yaşındaki Alican Özcan, dünyanın birçok ülkesinden başarılı sporcuların da yer alacağı 3 Aralık’ta Portekiz’de düzenlenecek IWAS 2017’ye, 7 Aralık’ta da Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Özcan, 4 Ağustos’ta Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonluğu elde etmişti.

Başarılı sporcu Alican Özcan’ı ve antrenörünü tebrik eden Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Aralık’ta gerçekleşecek turnuvalarda da tüm ekibe başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Rektör Polat tarafından Alican Özcan’a hediye takdim edildi.