8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Genel Sekreter Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü, Bahattin Eroğlu ve Türk İş İl Temsilcisi Said Erçin ile birlikte Özel İdarede görev yapan bayan çalışanlara karanfil dağıttı.

Genel Sekreter Mehmet Uzun, günün anlamını ve önemini belirten kısa bir konuşma yaparak; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili olarak her sene yaptığımız kutlamayı bu sene de hep birlikte yapalım istedik. Şunu görmekteyim; her yıl bayan çalışanımız çoğalmakta ve bu da bizim için gurur verici bir olaydır.

Bir toplumu eğer geliştirmek, eğitmek istersek mutlaka bayanlardan ve çocuklardan başlamamız gerekir, bu bir gerçektir. Dinimizde zaten “Cennet, anaların ayakları altındadır” hadis-i şerifinde de bayanlarımıza ne kadar önem verildiği vurgulamaktadır.

Bayanlar olarak önce annemiz, eşimiz, kızımız sizler hep bizim yanımızdasınız. Bu konuda da sizlere gerçekten çok önemli görevler düşmektedir. Hem evde çocuklarınız ile uğraşmaktasınız, hem de burada işlerinizde en verimli şekilde çalışmaktasınız.

Ben bugünün vesilesi ile hepinizin Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum, eşiniz ile çocuklarınız ile hep birlikte sizlere sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler dilerim. İşlerinizde de başarılar dilerim” diye konuştu.