Karabük Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında OSB Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Karabük Belediye Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rafet Vergili, Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Özçelik, Cenk Gedikoğlu ve Muharrem Yunus Çelik ile OSB Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.

OSB Müdürü Alper Tolga Saka Karabük OSB Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Vali Fuat Gürel ve yönetim kurulu üyelerine bilgiler verdi. OSB Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı firmalar ziyaret edildi.

İlk olarak Kargisan Giyim AŞ. Fabrikasını ziyaret eden Vali Gürel ve OSB Yönetim Kurulu üyeleri, Kargisan Giyim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çelenli’den bilgiler alarak fabrikada incelemelerde bulundu.

Rolmak Döküm San. ve Tic. Ltd. Şti’ni de ziyaret eden Vali Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Gedikoğlu ile birlikte tesisleri gezerek faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

OSB ziyaretinde HBM Demir Çelik End. San. Tic. Ltd. Şti. fabrikasını da ziyaret eden Vali Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Vergili ile birlikte fabrikada incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.