Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin Tümen, 12 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olağan genel kurulda yeniden aday olduğunu açıklayarak, esnafları genel kurula davet etti.

Genel kurul öncesi düzenlediği basın toplantısı ile açıklama yapan oda başkanı Nurettin Tümen’e üyelere destek vererek gövde gösteri yaptı.

Tüm üyeleri genel kurula davet ederek, meslek kuruluşları kanunu gereği 2018 yılı itibariyle genel kurul süreçlerinin başladığını belirten Tümen, “Karabük Esnaf ve Sanatkarlar odamız Şubat 2005 yılında şahsımın uzun çalışmaları sonucunda kurulmuştur. Kurulduğu günden bu güne kadar üye sayısını her geçen gün artırarak çoğaltmış bulunmaktayız. Üyelerimizden aldığımız destek ve güç ile şuan kendi gayri menkulüne sahip olan odamız, gelecek günlerde de üyelerine daha iyi hizmet verebilmek, projeler hazırlayarak üyelerimize iş hayatına destek olmak için alt yapısını hazırlamış bulunmaktadır.

Esnaf ve sanatkarlarımız hep zor şartlar da çalışmalarını sürdürdüğü malumlarınızdır. Elimizden geldiğince her esnafımızın sorununu gidermeye çalışmak birinci vazifemiz olmuştur, olmaya da devam edecektir. Esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını odalar birliğinde de de görev aldığımdan üst kuruluşa aktarmam ve çözüme ulaşmam konusunda yararlı olmuştur. Yine esnaf ve sanatkarlarımıza hizmetlerimiz kapsamında Karabük merkezinde ikinci kredi kefalet kooperatifimizi kurarak onları maddi olarak ta rahatlatmayı hedefledik. Tüm bu çalışmalarımız ve hizmetlerimiz başta esnaf ve sanatkarlarımız, halkımız ve Karabükümüz içindir. Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın genel kurulu toplantımız 12 Ocak 2018 cuma günü saat 13:30 da kent meydanın da yer alan Karabük Belediyesi Konferans Salonunda yapılacaktır” dedi.