MHP KARABÜK İL BAŞKANI ADEM KAR, BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'IN KATILIMI İLE YARIN YAPILACAK OLAN "KARABÜK EVET DİYOR" MİTİNGİNE MHP CAMİASININ KATILACAĞINI AÇIKLADI



16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım yarın Karabük'te bir miting yapacak. Ak Parti Karabük İl ve İlçe Teşkilatlarının bir haftadır yoğun bir çalışma sergilediği "Karabük Evet Diyor" mitingi ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar'dan "Mitinge katılacağız" açıklaması geldi.

MHP İl Başkanı Adem Kar, "Türkiye'nin geleceğini yakından ilgilendiren anayasa değişikliği bizler için çok önemli. Artık ileri demokrasi ülkeleri arasında bu anayasa değişikliği ile yerimizi alacağımızın düşüncesindeyiz. Bu nedenlerden dolayı Sayın Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı ve yarın saat 16:00'da Karabük Kent Meydanında düzenlenecek olan "Karabük Evet Diyor" mitingine tüm MHP ve Ülkücü camiayı davet ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak partililerimiz ile birlikte saat 15:30'da parti binası önünde toplanarak mitingin yapılacağı alana doğru yürüyerek gitme kararı aldık. Buradan MHP'li ve Ülkücü kardeşlerime yarın yapılacak mitinge katılmaları için çağrıda bulunuyorum." ifadelerini kullandı.