MHP Safranbolu İlçe Başkanı Celal Tokatlı mazeretinden dolayı görevini, Emre Barbaros Tunç’a devir etti.


 

Yaklaşık üç yıldır MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Celal Tokatlı işlerinin yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığı görevini, MHP Karabük İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Emre Barbaros Tunç’a devretti.

MHP Safranbolu Teşkilatındaki devir teslim törenine, İl Başkanı Dr. Adem Kar, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

MHP Safranbolu İlçe Başkanlığı görevini devir eden Celal Tokatlı yaptığı konuşmasında “Şimdiden Emre Barbaros Tunç kardeşim ve yönetimine başarılar diliyorum. Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere, bundan sonra da teşkilatımın emrindeyim” ifadelerini kullandı

MHP’nin yeni İlçe Başkanı Emre Barbaros Tunç ise “Bizleri bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz bu yola sizlerin desteğiyle devam edeceğimize inanıyoruz, desteklerinize devam ederseniz, bu günkü gibi bizlere sahip çıkarsanız, başarılı olacağımıza inanıyoruz. Şahsım ve ekip arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren eksiklerimizi tamamlayıp, teşkilatımızı en iyi noktaya taşımaya çalışacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar ise yaptığı konuşmada, Celal Tokatlı’nın gerek memur sendikalarında gerekse de ilçe başkanı olduğu dönemde başarılı çalışmalara imza attığını belirterek “Kendisi işlerinin yoğunluğu nedeniyle layıkıyla bu göreve vakit ayıramadığını, bayrağı enerjisi yüksek, bu göreve daha fazla vakit ayırabilecek bir arkadaşımıza devredebileceğini söyledi. Bizde yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Safranbolu’nun güzide evlatlarından Emre Barbaros Tunç Beye bu görevi tevdi ettik. Şahsına ve yönetimine başarılır diliyorum.” cümleleriyle duygularını paylaştı.